HAAR. EEN KORTE UPDATE.

Zo leuk dat jullie meeleven met mijn haarperikelen, maar eerst nog even dit.

AAN ALLE MANNEN.

‘Jullie begrijpen heel de issue niet? Da’s logisch: het is iets voor meisjes. Vraag maar aan uw vriendin of mama.’
‘En ja, ik weet dat haar terug groeit’.
‘En ja, ik besef dat er veel ergere problemen in de wereld zijn.’

Maar we hebben besloten eerlijk te zijn. We hebben besloten ons brein op tafel te leggen. Dus als dat brein kapsels denkt, dan is dit ook wat de blog zegt.

 

AAN ALLE ENTHOUSIASTELINGEN:

Ik heb hier en daar opgevangen dat de uitkomst niet helemaal duidelijk was.
Ging ik nu voor kort gaan of toch niet?
Want wat was ‘de berusting’ nu?

Ik heb het herlezen en inderdaad, het is totaal niet duidelijk. Dat heb je met artikels posten zonder al te veel te twijfelen.

 


Dus daarom hierbij nog eens het verdict, luid en duidelijk (vooral dat laatste):

KORT. KORT. KORT. (allez ‘een beetje kort’)


 

Waar/Wanneer/Hoe?

Waar: bij een nieuwe kapper. Met name: mijn buurvrouw. Want, hou je vast, door deze blog heb ik ontdekt dat mijn buurvrouw kapster is. Hoe cool is dat?

Wanneer: 15 maart. Want de buurvrouw is nog een beetje aan het genezen van een polsblessure. Ik heb er geen probleem mee mijn haar voor de leeuwen te gooien. Maar dan liefst wel leeuwen met stevig, herstelde polsen.

Hoe: met de schaar, dat spreekt voor zich.

 

Als het eraf is, krijgen jullie een foto. No. Matter. What.

Ook dat is beslist.

eacties

  1. Pas toch op met te kort. Ik weet nog levendig hoe ik eruitzag na mijn eerste grondige knipbeurt in jaren. Het heeft ook jaren geduurd voordat er van enig herstel sprake was. Niet dat ik je wil laten twijfelen :)

  2. Lieve Zita, binnen dit en een uurtje worden mijn haren geknipt… als ik dit lees hoor ik je denken of toch twijfelend in vraag stellen… knippen kan dat nog? Dus ja het kan altijd korter, nog korter, super kort,… maar het groeit ook altijd, voor mij zelfs te snel. Vooral doorzetten morgen! Ik kijk al uit naar maandag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website