984

984. Hoe schoon is dat cijfer. Toegegeven, wij kennen weinig cijfers die schoner zijn dan 984. Misschien 987, want dat loopt af van groot naar klein, en wij hebben het wel zo voor systemen.

Maar soit. 984 dus.

Dat lijkt op 1984, naar het gelijknamige baanbrekend boek van George Orwell. Je weet wel: het boek dat iedereen kent, maar dat niemand gelezen heeft.

984 is verder ook gewoon een cijfer dat sympathie uitstraalt. Vindt ge niet? In tegenstelling tot 999, dat zijn wij echt degoutant beu. Dat is natuurlijk niet de fout van 999, maar wel van de winkels die hebben 999 echt verpest voor ons, door alles op 99 te laten eindigen.

En 984 is hééél toevallig ook het aantal keer dat jullie ons opiniestuk gedeeld hebben. 984 mensen, misschien ben jij er wel een van (geef gerust een teken hé) .

 


ENFIN. ONBEKENDE LIEVELINGEN. WIJ WETEN NIET WIE JULLIE ZIJN MAAR JULLIE ZIJN ECHT SWAGGERING.


Even swaggering als die mannen die voor dat vliegtuig staan hierboven, en die zijn echt top swaggering. En dus allerliefste 984 onbekenden. Wij willen gewoon MERCI zeggen. We kennen jullie niet, maar we houden wel van jullie. Het is vreemd, maar het is zo.

Stel, hypothetisch gezien, dat er nu nog mensen het artikel zouden delen. 987 vinden wij ook een mooi cijfer. Of 997. Ook goed.

 * foto: Escapist Magazine

eacties

  1. Het kan geen toeval zijn. Echt niet. Ik weet het zeker 984 was ook het nummer van Lieve, de vrouw van onzen baas, op het frietmoment voor zijn verjaardag gisteren. Ik weet het want zij was mijn ijkpunt om te weten hoe lang ik nog in de zon kon staan tot het mijn beurt was… Ik was 989.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website